Expanderande Jordgubbar - Tips Du Behöver Veta Om Hur Du Kan Utöka Läckra, Aptitretande Jordgubbar

Expanderande jordgubbar - tips du behöver veta om hur du kan utöka Läckra, aptitretande jordgubbar

Expanderande jordgubbar - tips du behöver veta om hur du kan utöka Läckra, aptitretande jordgubbar

Jordgubbar, en läcker, trevlig och även saftig frukt gröda. Det finns ingen skillnad mellan en butik fick jordgubbe och även en som faktiskt har expanderat såväl som valts färskt i din personliga trädgård. De kan snabbt odlas i behållare och även hängande krukor om du inte har området för en gård i din gräsmatta.

Det finns tre huvudsakliga typer av jordgubbsplantor som kan välja mellan. Det finns juni Bearing, Everbearing liksom Day Neutrala jordgubbar. Dessa 3 val av växter är normalt lätt tillgängliga för förvärvas på din lokala plantskolor.

Juni Bearing bara producera en ensam växt jordgubbar i ca 2 till 3 veckor under våren. Detta område skapar vanligtvis den största frukten och klassificeras som en mycket tidig till mitten av säsongen sort.

Everbearing kommer säkert att skapa plantor av jordgubbar som kan samlas ett par tid under växande säsongen, våren, sommaren och hösten.

Dag Neutral är en annan jordgubbe som kommer att skapa grödor under hela perioden av våren, sommaren och även förlust. Det frukt är normalt på mindre dimension.

Jordgubbsplantor som en sandig typ smuts som är väl dränerad och fylls med organiskt material. PH-nivån som jordgubbsplantor som ideal är mellan 5,8 till 6,2 samt de måste odlas på våren.

Det finns lite omsorg måste bevara jordgubbsplantor om planterade på ett effektivt sätt. När planterade du borde kompost jordgubbar sängar med en tung lager av kompost för att undvika ogräs från att expandera och även att lägga till de näringsämnen som behövs till jorden för växterna att foder från.

Vattning är mycket viktigt för Jätteblåbär för att växa frisk och balanserad och skapa en blomstrande växt. Jordgubbsplantor kräva en till två inches vatten en vecka för att generera en söt och även saftiga gröda.

En miljö trevlig och även friska medel för trädgårdsodling. Organisk Trädgårdsodling är bortträdgårdsodling i samklang med naturen. Utöka en sund och effektiv gröda på ett sätt som är hälsosammare för både dig och atmosfären.

Share:

Keywords: jordgubbar

Comments